Aplicații pentru a viziona filme și seriale

Aplicații pentru a viziona filme și seriale

Por: Olivia Cristina

Vizionați film și seriale pe telefonul mobil oriunde și oricând doriți!
PUBLICIDADE

Ești fan al serialelor și, la fel, al filmelor? Dacă răspunsul este da, atunci ești în locul potrivit! Gândindu-vă să vă asigurați că aveți acces nelimitat la toate filmele și serialele pe care doriți să le vizionați pe telefonul mobil! Rămâneți cu noi și vă vom arăta cum!

Formulário PT-BR (dentro do artigo)

Entre na nossa Lista VIP
Receba gratuitamente as melhores oportunidades para você.
ATENÇÃO: Vagas Limitadas

Aplicații pentru a viziona filme și seriale: Stremio

O recomandare excelentă din partea multor utilizatori din întreaga lume, Stremio este excelentă pentru cei care doresc să urmărească filme și seriale pe ecranul mobil. În acest sens, este important să știți că aplicația este complet gratuită și conține o cantitate mare de conținut de filme și diferite seriale pe care le puteți bucura pe telefonul mobil.

De asemenea, cel mai bun lucru este că aplicația permite partajarea ecranului și o puteți viziona pe telefonul mobil, televizorul sau computerul. Un alt beneficiu uimitor este că are subtitrări care vă asigură că puteți viziona totul în orice limbă.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că este o aplicație foarte apreciată de public, aplicația funcționează prin torrent și, prin urmare, unele filme și seriale pot fi încălcate.

You Tube

Una dintre cele mai bune platforme de pe piață pentru cei care doresc să urmărească filme și seriale este You Tube. În acest fel, merită să ne amintim că platforma este complet gratuită și are un univers incredibil de vast pentru orice cauți. Adică puteți găsi tutoriale, sfaturi și multe, multe, multe altele.

Totuși, deși platforma este gratuită, are reclame și dacă nu vrei să le vezi, trebuie doar să te abonezi la taxa lunară și să ai acces la videoclipuri fără întreruperi.

Prin intermediul platformei puteți vedea totul pe internet prin telefonul mobil, televizorul sau computerul, doar având acces la internet.

Cel mai bun lucru este că ai o calitate audio și imagine mult superioară multor aplicații și pe lângă faptul că poți găsi aproape tot ce cauți pe internet.

Aplicații pentru a viziona filme și seriale: Pluto

O altă alternativă pentru cei care doresc divertisment prin seriale și filme este Pluto. În acest sens, prin această aplicație poți urmări divertismentul tău preferat complet gratuit, fără a fi nevoie să plătești un real.

Cel mai bine, Pluto conține conținut și canale pentru familii destinate doar copiilor. De asemenea, una dintre cele mai bune părți ale aplicației este că nu are nevoie de abonament și poate fi folosită de oricine, deoarece este ușor și convenabil de instalat.

Plex

O altă variantă pentru cei care vor să se uite la filme și seriale fără a fi nevoiți să scoată mâinile din buzunar și să cheltuiască puțini bani. În acest sens, este important să știi că aplicația este complet gratuită și are peste 80 de canale live, podcasturi și multe altele care îți vor garanta distracție nelimitată.

Alte opțiuni plătite pentru a viziona filme și seriale

Dacă doriți să vedeți și alte opțiuni care nu sunt gratuite, iată o listă de înaltă calitate:

  • Netflix (click aici pentru a vedea planuri);
  • HBO Max (click aici pentru planuri);
  • Prime Video (click aici pentru a vedea planuri);
  • Steaua + (click aici pentru a vedea planurile);
  • Globo Play (click aici pentru a vedea planuri).

La urma urmei, ți-a plăcut să știi mai multe despre cum să vizionezi filme și seriale fără să plătești nimic pentru asta? Spune-ne aici în comentarii și nu uita să-l trimiți prietenilor și familiei pentru a rămâne la curent.