Aplicații pentru a viziona film și seriale

By: Olivia Cristina

Vizionați film și seriale pe telefonul mobil oriunde și oricând doriți!

Ești fan al serialelor și, la fel, al filmlor? Dacă răspunsul este da, atunci ești în locul potrivit! Gândindu-vă să vă asigurați că aveți acces nelimitat la toate filmele și serialele pe care doriți să le vizionați pe telefonul mobil! Rămâneți cu noi și vă vom arăta cum!

Aplicații pentru a viziona film și seriale: Stremio

O recomandare excelentă din partea multor utilitori din întreaga lume, Stremio este excelentă pentru cei care dorsc să urmărească film și seriale pe ecranul mobil. În acest sens, this important să știți că aplicația este complet gratuită și conține o cantitate mare de conținut de film și differe seriale pe care le puteți bucura pe telefonul mobil.

De asemenea, cel mai bun lucru este că aplicația permit partajarea ecranului și o puteți viziona pe telefonul mobil, televizorul sau computerul. Un alt benefited uimitor este că are subtitrări care vă asigură că puteți viziona totul în orice limbă.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că este o aplicație foarte appreciată de public, aplicația funcționează prin torrent și, prin urmare, unele film și seriale pot fi încălcate.

You Tube

Una dintre cele mai bune platforme de pe piață pentru cei caredoresc să urmărească film și seriale este You Tube. În acest fel, merită să ne amintim că platforma este complet gratuită și are un univers incredibil de vast pentru orice cauți. Adică puteți găsi tutoriale, sfaturi și multe, multe, multe altele.

Totuși, deși platforma este gratuită, are reclame și dacă nu vrei să le vezi, trebuie doar să te abonezi la taxa lunară și să ai acces la videoclipuri fără întreruperi.

Prin intermediul platformei puteți vedea totul pe internet prin telefonul mobil, televizorul sau computerul, doar având acces la internet.

Cel mai bun lucru este că ai o calitate audio și imagine mult superioară multor aplicații și pe lângă faptul că poți găsi aproape tot ce cauți pe internet.

Aplicații pentru a viziona film și seriale: Pluto

O altă alternativă pentru cei caredoresc divertisment prin seriale și film este Pluto. În acest sens, prin această aplicație poți urmări divertismentul tău preferat complet gratuit, fără a fi nevoie să plătești un real.

Cel mai bine, Pluto conține conținut și canale pentru familii destinate doar copiilor. De asemenea, una dintre cele mai bune părți ale aplicației este că nu are nevoie de abonament și poate fi folosită de oricine, deoarece este ușor și convenabil de instalat.

Plex

O altă variantă pentru cei care vor să se uite la film și seriale fără a fi nevoiți să scoată mâinile din buzunar și să cheltuiască puțini bani. În acest sens, this important să știi că aplicația este complet gratuită și are peste 80 de canale live, podcasturi și multe altele care îți vor ensure distracție nelimitată.

Alte opțiuni plătite pentru a viziona film și seriale

Dacă doriți să vedeți și alte opțiuni care nu sunt gratuite, iată o listă de înaltă calitate:

  • Netflix (click aici pentru a vedea planuri);
  • HBO Max (click aici pentru planuri);
  • Prime Video (click aici pentru a vedea planuri);
  • Steaua + (click aici pentru a vedea planurile);
  • Globo Play (click aici pentru a vedea planuri).

La urma urmei, ți-a plăcut să știi mai multe despre cum să vizionezi film și seriale fără să plătești nimic pentru asta? Spune-ne aici în commentarii și nu uita să-l trimiți prietenilor și familiei pentru a rămâne la curent.

Passionate about literature and technology. Delving into the Bible and religious themes, she bridges the gap between ancient wisdom and youth culture. Writing is your conversation with the world.